| | gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
bi tanem[CK] UyArı aLmış seker %100 gsL üye :)

Mesaj Sayısı: 109 Senin için en özeL renk: Mavi,yeşil Favoritte hepsi kızı: Cemre Ruh Halim: Mutlu Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: KaraLama defteri: Emma seni çok seviyorum herşeyim sensin sensiz ben hiçim sen benim için herşeyden önemlisin bi tanem Kayıt tarihi: 06/01/08
 | Konu: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Salı Ocak 15, 2008 7:20 pm | |
| gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) |
|
 | |
Gülçin_Merve siTeye yeni GeLmiş seker :)

Mesaj Sayısı: 17 Yaş: 16 Nerden: bursa Ruh Halim: neseLi havaLı mutsuz üzqün aqLak quLec neseLi orta yorqun uykuLu sesersem Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 31/01/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) C.tesi Şub. 09, 2008 7:01 pm | |
| |
|
 | |
Gülçinci[MG]Manyaqq Adminler

Mesaj Sayısı: 124 Yaş: 17 Nerden: Saaneee xS Senin için en özeL renk: Siyahh =)) Favoritte hepsi kızı: qüLçnn Ruh Halim: Hic bHi b*k ...xDxD Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: KaraLama defteri: ArDammm Senii JooHH sFiormm x)) Kayıt tarihi: 14/02/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Ptsi Şub. 18, 2008 12:09 pm | |
| Bende Eren veya da Cemre yi severdim herhalde.İyi ki varsın lolipopumm... |
|
 | |
3c3 Siteye aLışmış vhe sitenin prensesi oLmaya hazırLanmış :)

Mesaj Sayısı: 304 Yaş: 18 Ruh Halim: neseLi havaLı mutsuz üzqün aqLak quLec neseLi orta yorqun uykuLu sesersem Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 12/03/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Cuma Mart 21, 2008 10:48 am | |
| glçnci deilim ama yasemini seferdim |
|
 | |
Tek_qüLcinJie siTeye yeni GeLmiş seker :)

Mesaj Sayısı: 9 Senin için en özeL renk: Pembe Favoritte hepsi kızı: Gülçin Ruh Halim: neseLi havaLı mutsuz üzqün aqLak quLec neseLi orta yorqun uykuLu sesersem Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 24/03/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Çarş. Mart 26, 2008 2:10 pm | |
| gaLiba cemre  |
|
 | |
gülçinist siTeye yeni GeLmiş seker :)

Mesaj Sayısı: 20 Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 24/04/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Cuma Nis. 25, 2008 11:51 am | |
| gülçinim olmasaydı kesinlikle ereni severdim  |
|
 | |
gülçin_ve_yoshy UyArı aLmış seker %100 gsL üye :)

Mesaj Sayısı: 10 Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 31/08/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Paz Ağus. 31, 2008 5:19 pm | |
| ben yoshy;i severdim...  |
|
 | |
gülçinci_şevval En seKer sİtenin en Seker ModLarı seker kızLar kuLübü :)

Mesaj Sayısı: 124 Yaş: 12 Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 12/12/08
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Cuma Ara. 12, 2008 5:31 pm | |
| eren'i veya yoshy ablayı severdim)iyiki hayatta varsın meleğim  |
|
 | |
*gulay*nazli* siTeye yeni GeLmiş seker :)

Mesaj Sayısı: 6 Yaş: 13 Nerden: gülçinin içinden Siteye qiris % den: Siteyi sevme %den: Kayıt tarihi: 03/02/09
 | Konu: Geri: gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) Salı Şub. 03, 2009 11:56 am | |
| ben :gülçin:gülçin omasa  cemre veya  yoshy severdim |
|
 | |
| | gülçin olmasaydı kimi severdiniz?(gülçinciler için) | |
|